Lopás miatt keresnek két embert

LOPÁS MIATT KERESSÜK ŐKET
Vágólapra másolva!
A rendőrök keresik azt a férfit és társát, akik egy józsefvárosi lakásból készpénzt és ékszereket loptak el.
Vágólapra másolva!

Július 16-án egy férfi és egy nő este hét és nyolc óra között a VIII. kerületi Szentkirályi utcában bement egy társasház földszinti lakásába, ahonnan ékszereket és pénzt loptak el. A tulajdonos figyelmét elterelték, így jutottak be. A rendőrség lopás miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

LOPÁS MIATT KERESSÜK ŐKET Forrás: police.hu

A férfi 20-25 év körüli, körülbelül 170-175 centiméter magas, rövid fekete hajú. A lopás alatt fehér inget, rövid fekete farmernadrágot, valamint fekete sportcipőt viselt.

A nő 20-25 év körüli, körülbelül 160-165 centiméter magas, barna hosszú hajú. A lopás ideje alatt szürke kardigánt, fekete felsőt, kék szoknyát és szandált viselt.

LOPÁS MIATT KERESSÜK ŐKET Forrás: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható személyeket felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.