Vágólapra másolva!
Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a [email protected] címre.
Vágólapra másolva!

Pénteken délután ÉNy felől megnövekszik a felhőzet, és egy-egy zápor is előfordul - írja a Köpönyeg.hu. Estétől újra megerősödik a légmozgás.

Reggel 10, délután 25 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szombaton a viharossá fokozódó ÉNy-i szél hatására csökken a felhőzet, inkább csak ÉK-en, K-en alakul ki újabb zápor, vagy zivatar. Mérsékelt marad a felmelegedés: 22-27 fok ígérkezik.

Vasárnap többórás napsütésre, mérséklődő szélre van kilátás. 26 fok körül alakul a csúcsérték.

Ha lemaradt volna a tegnapról

Boldog névnapot!

Július 14. az év 195. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 170 nap van hátra.

Ma az Örsöket köszöntjük.

Az Örs régi magyar személynév, törzsnévből ered, talán a magyarokhoz csatlakozott három kabar törzs egyikének a nevéből. Ótörök eredetű, a jelentése férfi.

Távkapcsoló

A hétvégét könnyed vígjátékokkal kezdhetjük, a TV2 a Cool túra 2.: A sörpingpongot, az RTL Klub a Hé, haver, hol a kocsim?-at, a Duna TV pedig a Nem vagyunk mi angyalokat adja péntek este.

Szombaton a TV2-n és a Duna TV-n folytathatjuk a nevetgélést, előbbin Az istenek a fejükre estek, utóbbin a Hamis a baba jön. Az RTL Klub közben A paripa című drámával készül, a Viasat3 két Jurassic Park-filmet is lead egymás után.

A Jurassic Park harmadik része vasárnap kerül a Viasat3 képernyőjére, miközben a TV2-n a Kémes hármas, az RTL Klubon Az éhezők viadala: Futótűz lesz a kiemelt program, az Ozone TV pedig Indiába visz, 21.55-kor indul az OzoneUtazás: India, Bárány Róberttel.

Heti mozipremierek

  • Baywatch
  • A majmok bolygója: Háború
  • Én és a mostohám