Vágólapra másolva!
Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a [email protected] címre.
Vágólapra másolva!

Szerdán sok napsütés mellett megnövekszik a gomolyfelhőzet, és főleg északon, északkeleten alakul ki zápor, zivatar - írja a Köpönyeg.hu. A nyugati szél megélénkül.

27 és 32 fok között alakul a délutáni órák hőmérséklete.

Csütörtökön hajnalban, reggel ÉK-en többfelé lehet zápor, zivatar; majd mindenhol csökken a felhőzet, és kisüt a nap. Az ÉNy-i szél megerősödik. 30-31 fok körüli hőség várható.

Pénteken napos idő lesz némi gomolyfelhőzettel. Csak néhol fordulhat elő nyári csapadék. 30 fok körüli értékeket mérhetünk.

Hétvégén marad a napos, gomolyfelhős idő, elszórt záporral, zivatarral. Országos hőségre van kilátás: szinte mindenhol 30 fok felett alakulhat a csúcsérték.

Ha lemaradt volna a tegnapról

Boldog névnapot!

Július 5. az év 186. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 179 nap van hátra.

Ma az Emeséket köszöntjük.

Az Emese régi magyar női név, jelentése: anyácska, szoptató.

Távkapcsoló

A TV2 A Sakál című akciófilmet küldi a Szulejmán ellen, a Viasat6 a Grimm hatodik évadját indítja 20 órakor, majd nagyjából egy órával később az Ozone-ról az is kiderül, hogy mit keresett Harry herceg a Déli-sarkon. A Prime-on folytatódik az NCIS: Los Angeles, az RTL II-n a Showder Klubon, a Super TV2-n pedig az Apa ég!-en nevethetünk egy sort.

Heti mozipremierek

  • Pókember: Hazatérés
  • Kipörgetve
  • Swingerklub