Vágólapra másolva!
Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a [email protected] címre.
Vágólapra másolva!

Embermagasságú installáció

Kedden sok napsütésre, némi gomolyfelhőzetre számíthatunk - írja a Köpönyeg.hu. Esetleg az északi tájakon alakul ki zápor. Néha megélénkül az északnyugati szél. 25 és 29 fok között alakul a délutáni órák hőmérséklete.

Szerdán délelőtt nagyrészt napos időre van kilátás, majd délután magasra törnek a gomolyfelhők, és elszórtan zivatarok, záporok is kialakulnak. 29 fok köré melegszik a levegő.

Csütörtökön a többórás napsütést néha gomolyfelhők zavarják, de csak elvétve lehet frissítő zápor, zivatar. Visszatér a hőség: 30 fok körüli értékeket mérhetünk.

Pénteken napos, meleg, igazi strandidő valószínű. Estefelé fordul elő zápor, zivatar. 31-32 fok körüli kánikula várható.

Szombaton országos hőség ígérkezik, kevés helyen frissítő zivatarral. 30 és 35 fok közé erősödik a felmelegedés.

Ha lemaradt volna a tegnapról

Boldog névnapot!

Július 4. az év 185. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 180 nap van hátra.

Ma az Ulrikokat köszöntjük.

Az Ulrik férfinév, a germán Ulrich névből származik. Elemeinek jelentése: (öröklött) birtok és hatalmas, uralkodó.

Távkapcsoló

Július 4. csak az Egyesült Államokban ünnep, így itthon marad a csatornák szokott programja, a TV2-n folytatódik a Született szobalányok és a Telenovella, a Duna TV-n a Csak színház és más semmi. 21.30-kor az RTL Klubon egy dél-koreai akciófilm indul Ázsiai pokoli torony címmel, előtte még pont belefér A Kardashian sztori újabb fejezete a Life-on.

Heti mozipremierek

  • Pókember: Hazatérés
  • Kipörgetve
  • Swingerklub