Húsz percen belül elfogták a rablót

2017.07.01. 17:32

Egy Kiskunfélegyházi üzletből akart rabolni a férfi, aki amikor lebukott, menekülés közben megsebesített egy vásárlót. A tolvajt a rendőrök 20 percen belül elkapták - tudatta a police.hu.

Tegnap délután bement egy férfi egy kiskunfélegyházi üzletbe, ahol - kihasználva azt, hogy senki nem tartózkodik a vásárlótérben - a pénztárgépből, illetve az eladó táskájából készpénzt vett el. A tolvajt az eladó és egy vásárló tetten érte. A két nő megpróbálta feltartóztatni a férfit, aki az ellopott pénzzel megpróbált elmeneküli az üzletből. Ekkor fellökte a vevőt, aki az elsődleges orvosi vélemény alapján könnyű sérüléseket szenvedett.

A rendőrök 20 percen belül elfogták a tolvajt

A rablónak sikerült kijutnia a boltból. Az eladó segélykiáltására járókelők indultak a férfi keresésére, akit utolértek. A férfi a felszólításra a pénzt átadta, majd tovább futott. A járőrök személyleírás alapján néhány utcányira 20 percen belül elfogták a férfit.

Forrás: police.hu

A kiskunfélegyházi nyomozók rablás elkövetésének megalapozott gyanúja gyanúsítottként hallgatták ki férfit, aki beismerte tettét. A rendőrök előterjesztést tettek a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására.