Fidesz: A többség elutasítja Brüsszel elhibázott bevándorláspolitikáját

Hidvéghi Balázs
Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója.
Vágólapra másolva!
A Fidesz szerint a nemzeti konzultációhoz kapcsolódó országjáró körút visszaigazolta, hogy az emberek döntő többsége támogatja a kormányt, elutasítja Brüsszel elhibázott bevándorláspolitikáját és kiáll Magyarország szuverenitása mellett.
Vágólapra másolva!

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója vasárnap Budapesten tartott sajtótájékoztatót, ahol elmondta, hogy a Fidesz az elmúlt négy hétben több mint százharminc településen tartott fórumot, amelyeken

több mint 30 ezer emberrel találkoztak.

Azt is elmonta, hogy a nemzeti konzultáció visszaküldött íveinek száma már most, a szerdai határidő előtt meghaladja az 1,6 milliót, ami rekordot jelent, hiszen soha korábban nem vettek még részt ennyien a konzultációban.

Hidvéghi Balázs egy 2017. március 15-ei sajtótájékoztatón Forrás: MTI/Kallos Bea

Hidvéghi Balázs azt mondta, úgy érzik, az emberek aggódnak azért, mert az Európai Unió "elhibázott politikája veszélyezteti Magyarországot, veszélyezteti az ő biztonságukat is". Ahogy mondta, „a magyar emberek

nem akarják migránsokkal elárasztani hazánkat sem, féltik a településeiket, a faluikat, a városaikat, a saját és gyermekeik biztonságát.” Hidvéghi Balázs szerint az embereket mélyen felháborítja, hogy a „magyar baloldal a bevándorlás pártján áll, lebontaná a kerítést, és Brüsszel érdekében emel szót, legutóbb is megszavazott egy Magyarországot elítélő határozatot az Európai Parlamentben”.

A fórumokon tapasztalatakról azt mondta, sokakat aggaszt, hogy a Brüsszel által tervezett energiaunió veszélybe sodorná a hatósági árképzést és a rezsicsökkentést - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója.