Nem először maradt egyedül a kislány, aki kizuhant az ablakon

Vágólapra másolva!
Nem először hagyták teljesen egyedül azt a hároméves kislányt, aki kimászott egy kistarcsai ház tetőablakán, lezuhant és meghalt. A szomszédok szerint ha a szülők éjszakás műszakban dolgoztak, akkor a keresztanyja vigyázott a gyerekre, de reggel neki is dolgozni kellett menni, ilyenkor negyed, fél órára egyedül maradt a kislány. 
Vágólapra másolva!

Apja talált rá az eszméletlen kislányra

Egy tetőtéri ablakon mászott ki az óvodás kislány szombat reggel. A Tények stábja úgy értesült, hogy az eszméletlen gyerekre édesapja talált rá, amikor éjszakás műszakból reggel hazaért.

Nem találta a kicsit a lakásban, ezért kinézett az ablakon, akkor pillantotta meg a földön a holttestet.

Lerohant, ösztönösen felkapta a kislányt, és felvitte a lakásba. A környéken élők arra riadtak, hogy az apa fájdalmában ordít.

A keresztanyja vigyázott rá éjszaka, de reggel dolgozni ment

A család albérletben lakott a kistarcsai lakásban.

A szülők éjszakai műszakban dolgoztak. A szomszédok szerint az bevett gyakorlat volt, hogy ilyenkor a szomszéd házban élő keresztanyja vigyázott a kicsire.

A Tények stábja úgy értesült, hogy neki is dolgozni kellett mennie, így

hat óra körül elment a lakásból, magára hagyva az alvó gyereket,

ami szintén többször előfordult már. A kislány azonban felriadhatott, majd kimászott a tetőablakon. Az ügyben büntetőeljárás indult, de még nem gyanúsítottak meg senkit.

A Tények riportere által megkérdezett jogász szerint a felelősséget körültekintően kell vizsgálni.

- mondta Szabó Gyula, ügyvéd.

A Tények stábja úgy értesült, a szülőket annyira megviselte a tragédia, hogy azóta be sem tudnak lépni a lakásba, a nagyszülőkhöz költöztek. A környéken élő keresztszülő bezárkózott, vasárnap reggel a templomba sem ment el, pedig az elhunyt nagymamájára emlékeztek.