Amatőr volt a vasárnapi ellenzéki tüntetés több résztvevő szerint

Vágólapra másolva!
Több résztvevő is elégedetlen a vasárnapi budapesti ellenzéki tüntetéssel. Volt, aki már este panaszkodott a Kossuth téren az újságíróknak, mások az interneten írták, hogy ennél többet vártak. Többen is megkérdőjelezték a tüntetés értelmét, mások szerint pedig az egész amatőr volt.
Vágólapra másolva!

Amíg a műsorvezetők a tüntetés résztvevőit hangolták, az esemény közösségi oldalán többen is rögtön hangot adtak nem tetszésüknek.

– írta egyikük.

– válaszolta egy másik hozzászóló.

A Műegyetem előtt körülbelül háromezer ember gyűlt össze,

innen indultak gyalog a Kossuth tér felé - írja a hirado.hu.

Az ATV több összefoglalót is készített a tüntetésből.

Ezekben többen is arról beszéltek, hogy nem voltak elégedettek a rendezvénnyel.

„Ezek a gyerekek még rutintalanok az ilyen típusú rendezvények szervezésére. És amikor beköszön a nyári jó idő, a családok a Balaton vannak, meg kirándulni mennek, nem vasárnapra kell tenni egy ilyet" – mondta egyikük.

A felszólalók sem akartak alulmaradni a hangulatkeltésben. A Soros-egyetem oktatója köszönetet mondott mindenkinek, aki kiállt az egyetem mellett.

Vágó Gábor aktivista pedig a tüntetéseken való részvételre buzdított. A beszédek nem nagyon kötötték le a részvevőket és többen is elindultak haza.

– kérdezte valaki a közösségi oldalán. Mint írta, szerinte ez arról szólt, hogy minden héten legyen valami, majd csak megunja mindenki.