Németh Szilárd: Van veszítenivalója a magyaroknak

2017.05.19. 12:05

Egy rossz választási döntés személyes vereséget, veszteséget is jelent - minderről Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke beszélt a Blogstarnak adott interjújában.

2001-2002-ben elkövettük azt a hibát, hogy nem érveltünk a szocik hazugságai ellen, ma viszont bemutatjuk ezeket – szögezi le Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke a Blogstarnak adott interjújában. Utal arra is, ha a jövőben Brüsszel döntene a nemzeti hatáskörbe tartozó adó-, bér- és foglalkoztatáspolitikáról, akkor nagy baj lenne. A kormány azonban ezt nem engedi. A képviselőt nem zavarja, ha kifigurázzák és a párt öklének nevezik. Továbbra is konfliktust vállaló, szókimondó ember marad, noha ezt sokan nem szeretik.   

Németh Szilárd: Van mit veszíteni 2018-banFotó: Marton Szilvia - Origo

Németh Szilárd arról is beszélt, hogy tízmillió ember nagyon sokat áldozott azért, hogy Magyarország helyre kerüljön. Most minden mutató azt jelzi, alapvetően jó irányba mennek a dolgok - tette hozzá. "A költségvetésünk pozitív üzenet is egyben: az emberek életéről szól, a magyarok érdekeit szolgálja a jövő évi büdzsé. Egy rossz választási döntés személyes vereséget, veszteséget is jelent. Van veszítenivalója a magyaroknak."

A teljes interjút itt olvashatják.