Simicska Lajos plakáthelyein hirdeti magát a Momentum

Momentum tüntetés 2017 05 01
Vágólapra másolva!
Négy különböző cégtől bérli a felületeket a Momentum a május 15-ig tartó plakátkampányára. Bár a Lokál megkérdezte, hogy pontosan mely cégekről van szó, választ nem kaptak. Ami bizonyos, a plakátok egy része a Simicska Lajos érdekeltségéhez tartozó Mahir-hirdetőoszlopokon látható.
Vágólapra másolva!

Nemrég plakátkampányt indított a Momemtum, amelyhez részben Simicska Lajos biztosította a felületet hirdetőoszlopain. Vajon miből futotta országszerte 26 városban a plakátok kihelyezésére? - tette föl a kérdést a Lokál.

Összesen 455 reklámfelületet bérlünk négy különböző cégtől. A méretek eltérőek, vannak óriásplakátok, citylightok és hirdetőoszlopok. A plakátok kihelyezése már megtörtént, május 15-ig lesznek láthatóak – közölte a Momentum Mozgalom.

Simicska Lajos plakáthelyein hirdeti magát a Momentum Fotó: Polyák Attila - Origo

Hozzátették: a kampány 11 millió forintba kerül, amit

állításuk szerint adományokból fedeznek.

Arra viszont nem válaszoltak, hogy mely cégekkel kötöttek szerződést. Egy biztos: a fővárosban több helyen is láthatóak a Mahir hirdetőoszlopain (pestiesen Simicska-oszlop) a momentumos plakátok.

Érdekes módon a Momentum Mozgalomnak a legmagasabb támogatottsági adatokat az az Iránytű Intézet közli, ami pár hónappal ezelőtt kötött szerződést a Simicska Lajos tulajdonában lévő Magyar Nemzettel.