Vágólapra másolva!
Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a [email protected] címre.
Vágólapra másolva!

Pénteken gyakran lesz gomolyfelhős az ég – írja a Köpönyeg.hu. Eleinte főleg keleten, majd délután északnyugat felől egyre többfelé valószínű zápor, zivatar. A nyugatias szél megerősödik, zivatarok környezetében viharossá fokozódik.

20 és 27 fok közötti, kellemes meleg ígérkezik.

Szombaton gomolyfelhős időre van kilátás többfelé záporral, zivatarral. Élénk, zivatarokban viharos lesz az ÉNy-i szél. 20 és 25 fok közötti értékeket mérhetünk.

Vasárnap a ragyogó napsütést délután gomolyfelhők zavarják, de csak elszórtan fordul elő zápor, zivatar. Kora nyárias idő várható 22–27 fokos csúcsértékkel.

Ha lemaradt volna a tegnapról

Boldog névnapot!

Május 12. az év 132. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 233 nap van hátra.

Ma a Pongrácokat köszöntjük.

A Pongrác a görög Pankratész név latin Pancratius formájából származik, a jelentése mindenható erő.

Távkapcsoló

A hétvégét kezdhetjük a TV2-n a Mission: Impossible – Titkos nemzettel vagy az RTL Klubon a Showder Klub újabb adásával, miközben a Duna TV-n a Virtuózok második elődöntőjébe kapcsolódhatunk be.

Szombat este az Eurovíziós Dalfesztivál döntője lesz a kiemelt tévés esemény, de a TV2-re vagy az RTL Klubra is kapcsolhatunk, előbbi a Shrek 2-t, majd A múmiát adja, utóbbi pedig A Boszorkány-hegy után a Támadás a Fehér Ház ellen 2 – London ostromát mutatja be.

Vasárnap a TV2 A Nagy Duettet, a Duna TV a Magyarország, szeretlek!-et folytatja, az RTL Klub pedig a Vasemberből és a Terminátorból is a harmadik részt adja, miközben a LifeTV-n 20.00-kor indul a Mini páros – az örökbefogadás útja.

Heti mozipremierek

  • Ricsi a gólya
  • Arthur Kiráy – A kard legendája
  • Ó, Anyám
  • Csápi: Az óceán hőse
  • Az utolsó család
  • Vad Észak – Mese az ezer tó országából
  • Vademberek hajszája