Agyonverték a lakókocsinál

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást folytatott V. Sándor 33 éves és P. Mihály 25 éves arlói lakosok ellen emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.
Tetten érte a tolvajokat a lakókocsis, ezért verték agyon
Vágólapra másolva!
Vádemelési javaslattal zárult annak a két férfinak az ügye, akik Sopron meleltt olyan súlyosan megvertek egy férfit, hogy belehalt sérüléseibe.
Vágólapra másolva!
Tetten érte a tolvajokat a lakókocsis, ezért verték agyon Forrás: police.hu

Egy holttestet találtak Sopron mellett még tavaly szilveszter este. Mivel felmerült, hogy megölték, a rendőrség nyomozni kezdett. A rendőrök hat nappal később elfogtak két férfit.

Különös kegyetlenséggel támadtak rá a lakókocsisra Forrás: police.hu

Kihallgatásukon azt mondták a nyomozóknak, hogy ismerték az áldozatot és december 10-én azért mentek a lakókocsijához, hogy elvigyék a ruháit. Az 58 éves férfi éppen akkor ért vissza és tetten érte őket. Megkérdezte, mit csinálnak. Ekkor támadtak rá. Az áldozat

olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt.

Sok nyom maradt a tetthelyen Forrás: police.hu

A két férfit őrizetbe vették, a Győri Járásbíróság pedig december 22-én elrendelte előzetes letartóztatásukat. Az igazságügyi orvosszakértői vélemény alapján

különös kegyetlenséggel követték el a gyilkosságot.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya az eljárást befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal küldték el a Megyei Főügyészségnek.

Törött tányérok a helyszínen Forrás: police.hu