Tömegkarambol az M0-áson

Eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze hat személygépkocsi 2017. május 8-án 7 óra 40 perckor az M0 autóút M1 autópálya felé vezető oldalának 16+800 kilométerszelvényében. Elsődleges adatok szerint a balesetben személyi sérülés nem történt. A balesetben részes járművek három forgalmi sávot elfoglalnak, így az érintett szakaszon torlódás alakult ki, csupán a leállósáv járható rendőri irányítás mellett. Kérjük, aki teheti, hajtson le korábban az autóútról és válasszon alternatív útvonalat! Eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze hat személygépkocsi 2017. május 8-án 7 óra 40 perckor az M0 autóút M1 autópálya felé vezető oldalának 16+800 kilométerszelvényében. Elsődleges adatok szerint a balesetben személyi sérülés nem történt. A balesetben részes járművek három forgalmi sávot elfoglalnak, így az érintett szakaszon torlódás alakult ki, csupán a leállósáv járható rendőri irányítás mellett. Kérjük, aki teheti, hajtson le korábban az autóútról és válasszon alternatív útvonalat!
Vágólapra másolva!
Hat autó ütközött össze az M0-ás autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán, Szigetszentmiklós térségében hétfő reggel, ezért dugóra lehet számítani. A helyszíni szemlét már befejezték és újra járható minden sáv, de elég nagy a sor.
Vágólapra másolva!

A baleset körülményei egyelőre tisztázatlanok - írja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség internetes oldalán.

Úgy tudjuk, senki sem sérült meg, de

az autók három forgalmi sávot elfoglalnak,

így az érintett szakaszon dugó alakult ki, csak

a leállósáv járható

rendőri irányítás mellett.

Itt történt a baleset Forrás: Police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki teheti, hajtson le korábban az autóútról és válasszon alternatív útvonalat. A legfrissebb információk szerint a baleset helyszínén a szemlét és a műszaki mentést befejezték, újra járható minden forgalmi sáv.