Kamasz fiú erőszakolt meg egy kislányt

Vágólapra másolva!
Egy hatodikos fiú erőszakolt meg egy kiskorú lányt Gyálon. Az erőszakoló 16 éves, a lány még a 12-t sem töltötte be. A fiú a Facebookon zaklatta a lányt, aki emiatt letiltotta. Azonban egy iskolába járnak, a fiú pedig tanítás után rávette a lányt egy közös sétára az erdőben, majd kétszer is megerőszakolta – hangzott el a Tényekben, a TV2 hírműsorában.
Vágólapra másolva!

Egy gyáli általános iskolába járt az a lány, akit megerőszakolhattak még tavaly februárban. Még nem volt 12 éves. Egy szintén az iskolába járó, 16 éves fiú már korábban,

a Facebookon azt mondta a lánynak, hogy le szeretne vele feküdni.

A lány ezután letiltotta, hogy ne is kapjon tőle üzeneteket. Mivel azonban egy iskolába járnak, nem tudta elkerülni.

A fiú két barátjával az iskolához közeli erdőbe vitték a lányt az egyik tanítási nap után. A két fiú leterítette a kabátját, és őrködött,

a harmadik pedig megerőszakolta a védtelen kislányt, kétszer is.

A lány elmondta otthon a történteket, a szülei feljelentést tettek. A helyiek hallottak az esetről.

A Tények telefonon érdeklődött, hogy az erőszakolót felfüggesztették-e a történtek miatt, de az iskola azt mondta, ez még nem tény, az ügy most került bíróság elé.

Az iskola azt is elmondta a Tényeknek, hogy ők a szülőtől értesültek az esetről. Szerintük az erőszakoló fiúra eddig nem volt semmiféle panasz.

A háromfős társaságból kettőt vádoltak meg. Az erőszakkal gyanúsított fiú a vallomásában azt mondta, hogy ő nem csinált rosszat, nem volt kezdeményező, és nem alkalmazott erőszakot.

A Tényeknek nyilatkozó ügyvéd szerint a kislány kora miatt súlyosabb lehet a büntetés:

– mondta.

A két fiút ma hallgatják meg a bíróságon.