Fidesz: Soros és szövetségesei lebontanák a határzárat

Vágólapra másolva!
A Fidesz felháborítónak tartja, hogy miután Európát tömeges bevándorlás és terrortámadások sújtják, Soros György brüsszeli szövetségesei - a magyar baloldal asszisztálásával - Európa schengeni határánál arról beszélnek, hogy a kerítés, a jogi határzár és a tranzitzóna "felesleges".
Vágólapra másolva!

Niedermüller Péter, a DK alelnöke két szociáldemokrata európai parlamenti képviselőtársával utazott a röszkei tranzitzónában, ahol azt közölte: Magyarországnak is csatlakoznia kellene a közös uniós menekültügyi politikához. A Fidesz erre reagálva azt írta: Magyarország uniós kötelezettségét teljesíti, amikor a schengeni határt és ezzel egész Európát védi.

Niedermüller Péter és az őt kísérő balliberális brüsszeli képviselők a brüsszeli bevándorláspolitika és a migránsok betelepítésének támogatói - folytatódott a Fidesz közleménye, hozzátéve: "Soros szövetségeseinek röszkei látogatása annak a nyomásgyakorlásnak a része, amellyel Soros és Brüsszel azt akarják elérni, hogy hazánk bontsa le a kerítést, szüntesse meg a jogi határzárat, és fogadja el a betelepítési kvótát".
Állítsuk meg Brüsszelt, különben hozzánk is betelepítik a migránsokat! - zárta közleményét a Fidesz.