Megunt ruhákkal segítenek a családoknak

ruhagyűjtés, adomány, jótékonyság, Wolf Kati, Katus Attila,
Vágólapra másolva!
Hírességek is csatlakoztak az Adok-Kapok Napok jótékonysági ruhagyűjtő akcióhoz, amely során eddig 30 ezer jó minőségű holmi gyűlt össze. 
Vágólapra másolva!

Az Adok-Kapok Napok jótékonysági ruhagyűjtő akció keretében az elmúlt években közel 220 ezer jó minőségű felajánlás érkezett az Adománygyűjtő Pontba, mely több ezer krízishelyzetben élő családnak nyújtott segítséget.

Idén már több mint 30 ezer ruhaadomány, cipő és játék érkezett

a Premier Outletbe.

Wolf Kati és Katus Attila Forrás: Origo

A kezdeményezéshez több híresség – köztük Iszak Eszter és Sasvári Sándor – is csatlakozott, akik ruha, cipő és játék felajánlásaik mellett önkéntesként is támogatják a jótékonysági ruhagyűjtő akciót.

Az Adok-Kapok Napok május 4-i, hivatalos félidei ruhaválogatásán a jótékonysági akció védnöke,

Wolf Kati mellett Szabados Ágnes, Tornóczky Anita és Katus Attila is belevetette magát a ruhaválogatásba.

A beérkező adományok szétválogatása nem kis feladat. A jótékonysági akció szervezői kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a rászorulókhoz kerülő felajánlások valóban jó minőségűek legyenek:

az akció alatt több tízezer cipő, ruhanemű, játék és egyéb adományt néznek át az önkéntesek,

amik aztán az Ökumenikus Segélyszervezet segítségével olyan rászorulókhoz jutnak el, akik sokszor minden igyekezetük ellenére jutottak bajba.

Tornóczky Anita és Szabados Ágnes Forrás: Origo

Megunt, feleslegessé vált, de jó állapotban levő ruháival most bárki segíthet. Az adományokat a Premier Outletben található Adománygyűjtő Ponton (106-os üzlet) lehet leadni minden nap nyitvatartási időben.

A biatorbágyi outletközpont boltjai is összefogtak a jó ügy érdekében: az adományozók segítségét akár 50 százalék kedvezményre jogosító kuponokkal köszönik meg.