Elindította online kaszinószolgáltatását a Vegas.hu

Vágólapra másolva!
Az LVC Diamond Kft. bejelentette, hogy elindult az online kaszinószolgáltatásokat nyújtó Vegas.hu, ahol a klasszikus nyerőgépek és asztali játékok online változatai mellett az élő stúdióból közvetített VegasTV rulett és blackjack játékait is kipróbálhatják a játékosok.
Vágólapra másolva!

A kötelező regisztrációt követően minden 18. életévet betöltött, a hatályos jogszabályok szerint sérülékenynek nem minősülő játékos számára elérhetőek a Vegas.hu-n jelenleg futó, legnépszerűbb online szerencsejátékok, ahol magyar nyelvű játékleírások és tartalmak segítik a látogatókat az eligazodásban. arra viszont figyelni kell, hogy a Vegas.hu-n kizárólag magyarországi IP-címről hozható létre vagy érhető el játékosszámla.

Az oldal jelenleg 96 asztali és 80 mobil környezetből elérhető játékkal indul. Az elismert, számos piacra kiterjedő tapasztalattal rendelkező szolgáltatópartnereknek - mint a Finnplay, az Ezugi, a Play'n'Go, a Microgaming, Greentube vagy az iSoftBet - köszönhetően pedig a lehető legváltozatosabb játékportfóliót kínálja a felhasználóknak.

A Vegas.hu használata ugyanakkor biztonságos is, hiszen úgy alakították ki, hogy megfeleljen a legszigorúbb játékos- és adatvédelmi előírásoknak, működését pedig folyamatosan ellenőrzi a Szerencsejáték Felügyelet. A kényelmes használat érdekében,

a nap 24 órájában elérhető, magyar nyelvű live chat ügyfélszolgálat áll a látogatók rendelkezésre,

így kérdés esetén bármikor kapcsolatba léphetnek a Vegas.hu kezelőivel.

A kapott nyeremény pedig minden játék után adómentes, kivéve az akár több milliárdos nemzetközi jackpotnyereményt kínáló Mega Moolah játék esetében. Az ilyen, nyereményekre vonatkozó személyi jövedelemadó terhek előlegét a kaszinó a játékos után, már a nyeremény jóváírása előtt megfizeti.

„Az online kaszinóval azokat a játékosokat szeretnénk megszólítani, akik az élő kaszinók nyújtotta élményre vágynak, de inkább az otthon kényelméből, vagy út közben, mobileszközeikről tennék próbára szerencséjüket. A Vegas.hu felhasználóbarát, könnyen kezelhető felülettel várja a játékosokat. Bízunk abban, hogy a földi kaszinók piacán szerzett 25 éves tapasztalatunk garancia lesz arra, hogy a legkiválóbb játékélményt nyújtsuk látogatóinknak." – mondta Mezősi Tamás, a Vegas.hu marketingigazgatója.