Többször ököllel verte meg anyját, hogy a traktorokat írassa a nevére

Vágólapra másolva!
Rendszeresen verte és fenyegette anyját egy csikvándi fiú. A támadásokban az apja is részt vett, sőt, volt, hogy a férfi egyedül támadta meg volt feleségét.
Vágólapra másolva!

A férj és a feleség a válás után megosztoztak a vagyonon. Ennek ellenére a volt férj és fia a nőhöz került dolgokra is igényt tartott.

Ezért az egyik éjszaka a fiú bekopogott anyja új otthona ablakán, és amikor az kinyílt, beugrott. Ezzel egy időben az apja a kerítésen átmászva jutott be a házba, ahol mindketten többször ököllel arcon ütötték a nőt, akinek az orra is eltört. A fiú azt mondta az anyjának, megöli, ha a traktorokat nem adja neki. Az apa közben a nő új párja autójának ablakát egy vascsővel betörte.

Két nappal később ismét elmentek a nő mezőgazdasági telepére, ahol az üzletfelei előtt kiabálni kezdtek vele, majd a fiú ismét ököllel ütni kezdte anyja fejét, és azt követelte, hogy a traktorokat írassa a nevére. A bántalmazást az egyik üzletfél fékezte meg.

Nem sokkal később az apa a nő új párja kocsiját üldözőbe vette, és leszorította. A helyszínre érkező nőt a karjánál fogva próbálta az autóból kirángatni úgy, hogy az közben a rendőrökkel beszélt.

A férfi egyszer volt feleségét is üldözőbe vette. Őt egy kereszteződésnél leszorította, megelőzte, és lefékezett előtte az út közepén. A nő úgy tudott elmenekülni, hogy hátramenetbe kapcsolt és elhajtott.

Az ügyészség az apát és fiát többek között testi sértéssel és önbíráskodással vádolja.