Osztrák férfi késelt a XV. kerületben, keresik a zuglói késelőket

Burai, Molnár, Oláh
Burai, Molnár, Oláh 2017.05.02.
Vágólapra másolva!
Őrizetbe vett a rendőrség egy 53 éves osztrák férfit, őt gyanúsítják a hétfői, XV. kerületben elkövetett késeléssel, és javasolják az előzetes letartóztatását – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.
Vágólapra másolva!

A rendőrség hétfőn arról számolt be, hogy késsel többször megszúrtak egy férfit Budapesten, egy XV. kerületi lakásban, ahol előzőleg hárman szóváltásba keveredtek. A történtek miatt a rendőrök két embert állítottak elő. Kedd reggel a BRFK azt közölte: a nyomozás adatai szerint a helyszínről előállított S. Hermann gyanúsítható a bűncselekménnyel, ellene életveszélyt okozó testi sértés kísérlete miatt indítottak eljárást.

Tudják, kik késeltek Zuglóban

Elfogatóparancsot adott ki a Budapesti Rendőr-főkapitányság három férfi ellen, akik a gyanú szerint május 1-jén délután a fővárosi Ötvenhatosok terén késsel hátba szúrtak, valamint viperával és boxerrel ütlegeltek egy férfit, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Burai Zsolt, Molnár István és Oláh Alejandro Forrás:police.hu

Eljárást indítottak életveszélyt okozó testi sértés miatt Burai Zsolt ellen, valamint garázdaság miatt Molnár István és Oláh Alejandro budapesti lakosok ellen.

A rendőrség kéri, hogy aki felismeri a férfiakat vagy a történtekről információval rendelkezik, tegyen bejelentést a segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy a "Telefontanú" 06-80-555-111-es zöldszámán.