Gyürk András: Korlátlan migránskvótát akarnak Sorosék

2017.05.01. 11:23

Soros Györgynek és hálózatának egyetlen célja van, hogy Magyarországra és az EU-ra erőltesse a felső korlát nélküli kvótarendszert - mondta a 888.hu-nak adott interjúban Gyürk András. Az Európai Parlament fideszes képviselője aggasztónak tartja, hogy az amerikai pénzember és spekuláns tárgyalóasztalhoz ülhetett az EU tisztségviselőivel.

A Soros-hálózat és a balliberális politikai erők szövetségének valódi célja, hogy révbe érjen az EU felső korlát nélküli kvótarendszere – mondta Gyürk András a 888.hu-nak. Szerinte Soros György minden erejét beveti annak érdekében, hogy a migránsokat Európára erőltesse, ez viszont jó alkalom arra, hogy kiderüljön, mekkora befolyása és milyen kiterjedt kapcsolati hálója van.

„Szerintem fontos megjegyezni, hogy valójában Sorosnak ezt a mostani, rendkívül széles körű támadását a magyar kormány ellen

egyáltalán nem a felsőoktatási törvény módosítása vagy a civilek átláthatóságával kapcsolatos kezdeményezés váltotta ki  – mondta Gyürk András.

Az EP-képviselő megdöbbentőnek nevezte, hogy az EU vezető tisztségviselői tárgyalóasztalhoz ültek Soros Györggyel, miközben „saját haszna érdekében bizonyítottan sok millió ember életét tette tönkre a világ tőzsdéit célzó ügyleteivel.

Gyürk AndrásForrás: Origo

Arról is beszélt, hogy a brüsszeli tárgyalás részleteiről semmit sem tudni, de szerinte bizonyos, hogy az Magyarországgal és a migrációval volt kapcsolatos.

Gyürk András azt is hozzátette, nyilatkozataikkal a Soros György pénzét élvező, az illegális migrációt támogató szervezetek és személyek az elmúlt hetekben végre felfedték valódi arcukat.

Az EP-képviselő a 888.hu kérdésére azt is elmondta, világos a párhuzam a Macedóniában válsághelyzetet eredményező szervezetek és a "hazai provokátorok" között. Gyürk szerint viszont minél nagyobb nyilvánosságot kapnak ezek az akciók, annál hiteltelenebbek lesznek. „Én azt gondolom, hogy Magyarország, a magyar társadalom jóval erősebb annál,  hogy ilyen eszközökkel, ilyen módszerekkel szét lehetne zilálni."