Vágólapra másolva!
Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a [email protected] címre.
Vágólapra másolva!

Kedden gyakran lesz erősen felhős az ég - írja a Köpönyeg.hu. A középső és a keleti tájakon szórványosan, máshol csak néhol alakul ki eső, zápor, zivatar. A borongós idő ellenére tovább melegszik az idő:

több helyen mérhetünk 20 fok feletti értékeket.

Szerdán gomolyfelhős időre van kilátás, többfelé záporral, zivatarral. Néhol felhőszakadás is előfordul. 19 és 24 fok közötti tavaszi meleg ígérkezik.

Csütörtökön a napsütést továbbra is gyakran zavarják gomolyfelhők, és több helyen lehetnek nyárias záporok, zivatarok. Marad a 19-20 fok körüli maximum.

Pénteken csökken a felhőzet, többórás napsütés valószínű. Inkább csak keleten alakul ki zápor. Nem lesz változás a hőmérsékletben.

Hétvégén változóan felhős idő valószínű, szombaton több, vasárnap kevesebb napsütéssel. Délutánonként 17-22 fok közötti értékeket mutathatnak a hőmérők.

Ha lemaradt volna a tegnapról

Boldog névnapot!

Május 2. az év 122. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 243 nap van hátra.

Ma a Zsigmondokat köszöntjük.

A Zsigmond férfinév, mely a germán eredetű német Siegmund, Sigismund névből származik. Elemeinek jelentése: győzelem + védelem.

Távkapcsoló

A TV2 a Született szobalányokból ad újabb részt, 18.55-kor pedig indul az RTL Klub új realityje, a vadidegeneket összeadó Házasság első látásra. A Viasat3 folytatja a Míg a halál el nem választ című szériát, a FEM3 22.40-tól Rosamunda Pilcher darabjával, a Különös kastéllyal várja a romantikára vágyókat, míg a LifeNetworkön A Kardashian sztorit ismerhetjük meg.

Heti mozipremierek

  • A galaxis őrzői vol. 2
  • Hogyan legyél latin szerető
  • Emlékképek
  • Julieta