Ismét meglepték a Simicska tulajdonú Indexet

Ez a plakát fogadta az Indexbe érkező dolgozókat
Vágólapra másolva!
SIMINDEX feliratú plakátot helyeztek el az Index Flórián téri szerkesztőségének a bejárata előtt ma reggel – értesült a Ripost. Április végén került a Jobbikhoz közel álló nagyvállalkozó tulajdonába a hírportál – erről már többször is írt az Origo.
Vágólapra másolva!

Simicska Lajos milliárdos vállalkozó legújabb szerzeménye, az Index szerkesztősége előtt bukkant fel szerda reggel egy háromkerekű jármű, rajta az alább látható plakáttal.

Ez a plakát fogadta az Indexbe érkező dolgozókat Forrás: Ripost

A Jobbikkal immár nyíltan szövetkező vállalkozó álcázni próbált kézi vezérléssel, közeli munkatársa, sőt rokona kulcspozícióba ültetésével megszerezte magának az Index hírportált, amelyen az utóbbi időben már gyanúsan megszaporodtak a Vona Gábort jó színben feltüntetni igyekvő cikkek – írta a Ripost.

A médiaiparban ma már egyre többen csak SIMINDEX-nek becézik a lapot. Azért tették ki a plakátot a szerkesztőség elé, hogy erre az ott dolgozókat is emlékeztessék. Mindezzel pedig mondhatni egy "önbeteljesítő jóslat" vált valóra. Tavaly ősszel ugyanis, amikor nyilvánvaló lett, hogy a milliárdos oligarcha Simicska Lajos a hírportál tényleges gazdája, a szerkesztőség egy viccesnek szánt impresszummal igyekezett bizonygatni, hogy ez bizony lehetetlen.

Viccnek szánták, pedig igaz volt Forrás: Ripost

Pedig a bennfentesek már akkor is tudták, hogy ez az igazság: Simicska irányítja a szerkesztőséget.

Matricák

Mint arról beszámoltunk, kedden telematricázta Simicska Lajos médiabirodalmának szerkesztőségeit a Fidelitas. A nagyobbik kormánypárt ifjúsági szervezete a nagyvállalkozó arcképével szórta meg a Hír TV és az Index székházát, de a matricákból kijutott a Jobbiknak is. Azt mondták, az akció célja, hogy rávilágítsanak, itt is, ott is Simicska a főnök.