Zsidózott és zsidó összeesküvésről beszélt a Jobbik képviselője

Z. Kárpát Dániel, Jobbik
Z. Kárpát Dániel, a Jobbik országgyűlési képviselője
Vágólapra másolva!
Zsidózott és zsidó összeesküvésről beszélt Z. Kárpát Dániel, a Jobbik országgyűlési képviselője az Óbudai Nemzeti Estek egyik rendezvényén, a párt III. kerületi rendezvénysorozatának óbudai állomásán – írta meg a Pesti Srácok.
Vágólapra másolva!

Vona Gábor alelnöke a rendezvényen azt mondta, a zsidók felvásárolják Magyarországot és olyan fegyverrendszerrel támadnak hazánkra, amely ellen bármilyen úton fel kell lépni.

Nyomatékosította, ha nem sikerül újratárgyalni Magyarország uniós csatlakozási szerződését, akkor Izrael miatt ki kell lépni az Európai Unióból.

A rendezvényen azt mondta (a videón 11:02-től):

„Kivel írt alá társulási szerződést Orbán Viktor és csapata kétharmados kormányával? Hát Izraellel kérem szépen.

még azok számára is megérthetően, akik eddig szkeptikusak és ezt összeesküvés-elméletnek tartották. Tehát látható az, hogy egy olyan fegyverrendszerrel támadnak Magyarországra, amely ellen bármilyen úton fel kell lépni."

A gondolatment végkövetkeztetése, hogy ha nem sikerül újratárgyalni Magyarország uniós csatlakozási szerződését, akkor ki kell lépni az Unióból.

– fogalmazott Z. Kárpát Dániel a Jobbik-közeli rendezvényen.

A Jobbik azóta akkora pálfordulást hajtott végre, hogy ma már az Európai Bizottságra bízná a magyar bérek kérdését is.

Ironikus, hogy éppen Z. Kárpát jelentette be Simicska Lajos tévéjében, a Hír TV-n, hogy megválnak a párt nyugdíjastagozatának alelnökétől, aki zsidózott és cigányozott a Facebook-oldalán.