Bocsánatot kért a balesetet okozó sofőr

Vágólapra másolva!
Másfél hónapja, Környénél történt a baleset, amelyben egy házaspár szabályosan közlekedett, amikor meg akarták őket előzni, de a másik autó sofőrje rosszul mérte fel a távolságot. A házaspárral szemben egy traktor jött. A frontális ütközést elkerülték, de a traktor rakománya kiborult.  Csak a csodán múlott, hogy senki sem sérült meg súlyosabban.  A balesetet okozó sofőr elhajtott a helyszínről. Később azt mondta a rendőröknek, hogy nem látta, mi történt mögötte. 
Vágólapra másolva!

A házaspárt egy kanyarban kezdte el előzni egy kocsi. Ám velük szembe egy traktor jött, 15 tonna rakománnyal. Az autót vezető férj és a traktor sofőrje is fékezni kezdett, hogy elkerüljék a frontális ütközést, a traktor rakománya viszont kiborult, a Tények riportja szerint.

A házaspár ugyan azt hitte, hogy meg fognak halni, de csodával határos módon súlyos sérülések nélkül megúszták a karambolt.

A balesetet okozó sofőr elhajtott a helyszínről. Napokig keresték, és amikor megtalálták azt mondta a rendőröknek, hogy nem látta, hogy mi történt mögötte.

A család a bizonyítási eljárás során találkozott vele.

A vétkes sofőr elmondta nekik, hogy ő vezette az autót, sajnálja a történteket, és bocsánatot kért tőlük.

- mondta az asszony.

A nő korábban azt mondta, szerencséjük, hogy 14 éves fiúk nem ült az autóban a baleset idején.

A fiú azóta viszont mindenhova el akarja kísérni a szüleit, mert erős félelem alakult ki benne. Az anya sérülése után a napokban kezdett csak el újra dolgozni.

A család a kártérítésért azóta is küzd a biztosítóval, de remélik, hogy januárban lezárul ez az ügy.