Kidobta magát a karácsonyfával együtt

karácsonyfa dísz díszítés ünnep gömb Advent - Minden napra egy mese: Szép karácsony, szép zöld fája kult
Illusztráció.
Vágólapra másolva!
Az ünnepek alatt megnő az otthoni balesetek száma, gyakran megvágjuk magunkat, vagy felgyullad a karácsonyfa, viszont vannak olyanok, akik nem a megszokott módon sérülnek meg. A korábbi évekből szedtünk össze - mondjuk így - extrém baleseteket.
Vágólapra másolva!

Vége a karácsonynak, ami miatt sokan szomorkodnak, mások pedig fellélegeznek. Megint mások pedig örülnek, hogy túlélték.

Az emberek általában sokat készülnek karácsonyra, kitakarítják és feldíszítik a házaikat, ajándékokat vesznek, és ünnepi vacsorát főznek. A sok teendő és az alkohol is közre játszik abban, hogy ilyenkor az emberek hajlamosak fura balesetekben megsérülni, vagy akár meghalni.

Forrás: Thinkstock

Évente több ember hal meg, amikor a nyelvükkel tesztelik le a 9 voltos elemet, hogy működik-e.

Pechjükre általában működik. Vannak, akik az üveg karácsonyfadíszeket csokinak nézik, és megeszik őket, sok embert megrázott az áram, amikor megöntözték a karácsonyfát, miközben az égősor be volt kapcsolva.

Nem meglepő, hogy egy karácsonyi családi vacsora után az embernek hányingere lesz a sok ételtől és az alkoholtól. Többen is betörték már a fejüket, mert elaludtak a WC-n hányás közben.

Évente több embernek lesz égési sérülése attól, hogy cigivel a szájukban próbálják fel az új pulóverüket, az pedig felgyullad.

Nem csak a pulóverek okozhatnak kellemetlen meglepetést, az ingekben felejtett tűk miatt is többen kerülnek kórházba évente. A gyerekeknek vásárolt játékok sűrűn a lakás padlóján elszórva végzik. Évente több százan kerülnek kórházba a talpukba fúródott játék miatt.

Egy német férfi súlyos koponyasérüléseket szenvedett, amikor elszáradt karácsonyfáját ki akarta dobni a harmadik emeleti lakásából. Véletlenül a fával együtt magát is kidobta az ablakon.