Rekordot döntött a nemzeti konzultáció

Vágólapra másolva!
Dömötör Csaba államtitkár a Facebook-oldalán jelentette be, hogy soha ennyien nem küldték még vissza a kormány konzultációs kérdőívét, mint most, a Soros-terv kapcsán: tegnap estig 1,7 millióan válaszoltak. Akik még nem tették meg, november 24-ig levélben és az interneten is megtehetik.
Vágólapra másolva!

Rekordot döntött a nemzeti konzultáció, a Soros-terv kapcsán tegnap estig több mint 1,7 millióan válaszoltak a kormány kérdéseire. A friss adatot (egészen pontosan egymillió-hétszázezer-hatvannyolc) Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára jelentette be saját Facebook-oldalán, egy videóban.

A politikus azt mondta, hogy a rekord részvétel annak köszönhető, hogy Brüsszelben elkezdték végrehajtani azokat a terveket, amelyek a konzultációban szerepelnek. "Ha valaki megnézi az elmúlt napokban hozott európai parlamenti döntéseket, akkor azt látja, hogy egy állandó, kötelező eljárást akarnak bevezetni a bevándorlók szétosztására" - szögezte le.

A konzultációs kérdőíveket november 24-ig, tehát péntekig lehet postára adni, de az interneten is kitölthető.

Ezen a linken.

Az eddigi csúcsot egyébként a május végén összesített, a bevándorlásról szóló konzultáció tartotta: akkor 1,68 millióan küldték el válaszaikat a kormánynak.