Lopott és drogozott a tatabányai fiatal

A Tatabányai Rendőrkapitányság lopás vétség, valamint csalás bűntett elkövetésének meglapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást – őrizetbe vétele mellett – K. Tamás 18 éves tatabányai lakos ellen. A gyanúsított 2017. október 6-án 11 óra 50 perc körül Tatabányán, a Cseri utcában egy nő kezéből hátulról kitépte a táskáját, majd azzal elszaladt. A táskában személyes iratok, mobiltelefon, bankkártya, illetőleg készpénz volt. K Tamás az eltulajdonított bankkártyával dohányárut és energiaital vásárolt.
Vágólapra másolva!
A tatabányai rendőrök elfogtak egy 18 éves tolvajt. A fiatal férfi nemcsak lopott, hanem drogot is fogyasztott. A rendőrség ezért a lopás mellett kábítószerbirtoklásért is eljártást indított ellene.
Vágólapra másolva!

A fiatal férfi október 6-án Tatabányán, a Cseri utcában rabolt ki egy nőt. Hátulról kitépte a kezéből a táskát, majd elszaladt vele. A táskában személyes iratok, mobiltelefon, bankkártya, és pénz volt.

A fiatal férfi a lopott bankkártyával dohányt és energiaitalt vett.

A rendőrök a rablás után három nappal azonosították a férfit, és bevitték a Tatabányai Rendőrkapitányságra.

Ott gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi bevallotta, hogy az ellopott pénzt elköltötte, a táskát pedig a benne lévő tárgyakkal és iratokkal együtt eldobta-írja a police.hu.

Forrás: Police.hu

A férfival szemben alkalmazott kábítószerteszt is pozitív lett, ezért ellene kábítószer birtoklása miatt külön eljárás indult.