Több kilométeres a torlódás az M7-esen

Vágólapra másolva!
Több kilométeres torlódás alakult ki szombat reggel az M7-es autópálya Balaton felé tartó oldalán - hangzott el az M1 délelőtti műsorában. A közlekedési dugó órák óta tart, a reggeli balesetek után délután is egymásba futott néhány autó.
Vágólapra másolva!

Az M1 arról számolt be, hogy szombat reggel négy közlekedési baleset is történt az M1-es és az M7-es autópálya közös szakaszán.

A balesetek miatt mintegy 10 kilométeres torlódás alakult ki.

A helyzet azóta is változatlan, a rendőrség percekkel ez előtt kiadott közleménye szerint Martonvásár térségében, a Balaton felé vezető oldalon továbbra is több kilométeres a kocsisor az autópályán. A közlekedési helyzet normalizálódását tovább nehezíti, hogy ugyanitt három személygépkocsi összeütközött a délután folyamán.

A baleset egészen pontosan az M7-es autópálya 33-as kilométerszelvényében, Martonvásár térségében következett be valamivel fél négy után. Személyi sérülés nem, anyagi kár viszont történt.

A baleset oka az volt, hogy a járművezetők nem tartották be a követési távolságot.

A rendőrség arról is beszámolt, hogy a Balaton irányába haladó jelentős forgalom miatt máshol is több kilométeres torlódások alakultak ki. Arra kérik az úton lévőket, hogy a balesetek megelőzése érdekében ne hagyják figyelmen kívül a közlekedési szabályokat és tartsanak nagyobb követési távolságot.