Megverték, mert már nem akart prostituáltként dolgozni nekik.

Vágólapra másolva!
Tavaly nyáron elraboltak, és megvert egy nőt egy ötfős társaság. Az elrabolt nőt ismerték, korábban prostituáltként dolgoztatták. Pont azért rabolták el, mert megszökött tőlük.
Vágólapra másolva!

Az elsőrendű vádlott, egy nő a vádirat szerint 2014-ben ismerkedett meg a később elrabolt nővel. A nő elmondta neki, hogy

korábban külföldön dolgozott prostituáltként.

Előbbi rábeszélte, hogy menjen vele Budapestre.

A nőt prostitúcióra kényszerítették. Miután nem akarta folytatni és hazament a szüleihez, az öt fős társaság érte ment és visszavitték.

Később a nő újra megszökött, és a rendőrségre ment, akik egy debreceni hajléktalan szállón helyezték el. Csakhogy ezt a futtatók megtudták, és Debrecenbe mentek. Ott a járókelőket kérdezgették a hajléktalan szállókról. Végül az éjszakát az autóban töltötték, másnap pedig valamennyien a vasútállomás melletti hajléktalan szálló környékén keresték a nőt.

Egyikük a szálló udvarán meglátta, ezután szétszóródva, a közeli parkban vártak rá. Amikor a nő elhagyta a szállót autóval mellé hajtottak és elrabolták.

A hajánál fogva rángatták a kocsi felé, megütötték, majd a térdén végighúzva a fél utcán, betették az autóba. Az autóban két órán át a hátsó ülés mögött, a lábuknál utaztatták, és folyamatosan verték: rátapostak, ütögették. Egyikőjük kést is szorított a nyakához.

A bíróság az elsőrendű vádlottakat 1 év 10 hónap és 2 év 10 hónap közötti börtönbüntetéseket szabott ki, két vádlott 4-4 év felfüggesztettet kapott.

Az ítélet nem jogerős.