Eltűnt lányt keresnek Jászberényben

Banya Anett jászberényi lakos 2017. június 6-án délután lakásukról ismeretlen helyre távozott, azóta nem tért haza, ismeretlen helyen tartózkodik, az eltelt időszakban életjelet nem adott magáról. A rendelkezésre álló adatok szerint az eltűnt fiatal nő térben és időben nehezen orientálódik, beszéde nehezen érthető. Erős testalkatú, körülbelül 175 centiméter, magas, sötétbarna színű haja fekete színűre festett, háta közepéig ér, jellemzően copfban hordja. Szeme színe barna, szája széles. A bal kezén - csuklójánál - egy pár centiméter átmérőjű, fekete falevél mintájú tetoválás található, az egyik vádliján tenyérnyi nagyságú égési sebhely látható. Eltűnésekor térdig érő, rózsaszín színű, pamut szoknyát, sötétkék színű pólót, lábujjközös papucsot viselt.
Vágólapra másolva!
Június 6-án látták utoljára a jászberényi fiatal nőt, a 23 éves Banya Anettet, amikor délután saját lakásukról tűnt el és azóta sem tudnak róla semmit.
Vágólapra másolva!

A nő erős testalkatú, körülbelül 175 centiméter magas, haja festett fekete, háta közepéig ér, melyet általában copfban hord. Szeme barna, szája széles. A bal csuklójánál egy pár cents, fekete falevél mintájú tetoválás van, illetve az egyik vádliján egy tenyérnyi nagyságú égési sebhely.

Az eltűnésekor egy térdig érő, rózsaszín szoknyát, egy sötétkék pólót és lábujjközös papucsot viselt. Nehezen tájékozódik térben és időben nehezen orientálódik és beszéde is nehezen érthető.

Banya Anett Forrás: Police.hu

A Jászberényi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval tud szolgálni Banya Anett hollétéről, az hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, vagy keresse fel személyesen a Rendőrkapitányságot.