Lopáson érhette gyilkosát a csepeli asszony, ezért kellett meghalnia

Csepeli gyilkosság helyszíne
Csepeli gyilkosság helyszíne 2017 05 16
Vágólapra másolva!
„A feleségem teljesen meg van rémülve, azt hittük, ez egy nyugodt, biztonságos környék” – mondta egy csepeli férfi, aki mindössze néhány méterre lakik onnan, ahol pénteken meggyilkoltak egy 57 éves nőt. A gyilkosság után napokig kerestek egy 28 éves férfit, aki végül feladta magát. Mint megtudtuk ,a gyilkossággal gyanúsított férfi és az asszony ismerték egymást.
Vágólapra másolva!

A gyilkosság Csepel egyik legcsendesebb részén történt, egy panelházban, amely körül rengeteg fa és több park is van. A házban lakós egyik nő, akihez becsengetünk, azt mondja, nem tud segíteni. Azt javasolja, próbálkozzunk az első emeleten, aztán beenged.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Ismerhette a gyilkosát a nő

A házban több emberrel is beszéltünk. Mindenki tud, hallott a gyilkosságról, beszélni azonban senki nem akar a történtekről.

Végül a ház előtt egy arra sétáló férfi azt mondja, úgy tudja,

„A nő persze nem akarta beengedni a lakásába.

Ő azonban kihasználta, hogy a földszinti lakások erkélyein rácsok vannak, ezeken könnyen fel tudott mászni az első emeleti erkélyre, onnan ment be.”

Fotó: Polyák Attila - Origo

Azt is mondja, a gyilkosság óta retteg a felesége, aki korábban azt gondolta, nyugodt környéken laknak, ahol soha nem történhet ilyen.

A 28 éves férfi, akit a gyilkossággal gyanúsítanak, korábban kétszer is volt börtönben, mindkétszer szexuálisan zaklatott nőket.

Egy közeli kávézóban dolgozó asszony szerint a meggyilkolt nő korábban könyvelő volt egy cégnél. A nyugdíj után takarítani kezdett egy gyárban.

– mondja. Többször találkoztak, soha nem hallott róla semmi rosszat – teszi hozzá.

Ahogy az Origo korábban megírta, a férfi május 12-én elvágta az 57 éves nő torkát. Mint később kiderült, a gyilkosság után eltette az asszony telefonját és laptopját is.