Molnár Gyula: Aki nem tüntet, azt a Fidesz fogja eltüntetni

Vágólapra másolva!
Az MSZP elnöke szerint Magyarországon "mindenkinek megvan a saját CEU-ja", és "aki nem megy ki az utcára tüntetni, azt a Fidesz fogja előbb-utóbb eltüntetni".
Vágólapra másolva!

Molnár Gyula egy sajtótájékoztatón azt mondta, hogy a CEU ellehetetlenítése miatt indult tüntetések mára kormányellenes tüntetésekké váltak.
Rendkívül sok az elégedetlen ember, megvan a kritikus többség ahhoz, hogy Magyarországon belátható időn belül kormányváltás legyen - jelentette ki.
Hiller István, az MSZP választmányának elnöke szerint pedig a választmány szolidáris a CEU-val és a civil szervezetekkel, elveti "lex CEU"-t és a "civilek elleni" törvényjavaslatot.
Szerinte régen volt Magyarországon olyan törvény, amely annyi kárt okozott volna az országnak, mint a "CEU-törvény". Hozzátette, hogy törvényjavaslatot nyújtottak be a jogszabály visszavonására.

A szocialisták úgy táncolnak, ahogy Soros fütyül - reagált Molnárék sajtótájékoztatójára közleményben a Fidesz. Minden témát és minden eszközt bevetnek itthon és Brüsszelben egyaránt, hogy a magyar kormány bevándorláspolitikájára nyomást gyakoroljanak, és elérjék, hogy Magyarország fogadja el a betelepítési kvótát, bontsa le a határzárat és engedje be a migránsokat - közölték.