Teljesen megújult a Figyelő

Figyelő 2017 április
Vágólapra másolva!
Teljesen megújult a Figyelő című gazdasági, politikai és kulturális hetilap - mondta az Origónak Lánczi Tamás, a lap főszerkesztője.
Vágólapra másolva!

Már nagyon ráfért a lapra a megújítás – mondta Lánczi Tamás, a Figyelő főszerkesztője az Origónak. A hetilap teljesen új tördelést kapott, valamint sokkal jobb minőségű papírra nyomtatjuk. Minden lap életében szükség van arra, hogy megújuljon, és a Figyelő korábbi külseje nagyon elfáradt – tette hozzá. A gazdaság mellett a jövőben társadalmi és a politikai, valamint kulturális kérdések is nagyobb helyet kapnak majd a lapban.

Teljesen megújult a Figyelő Forrás: Origo

Konferenciákat is rendez a Figyelő

Lánczi Tamás elmondta, szerettek volna egy olyan lapot készíteni, amely mind tartalmában, mind a fizikai minőségében jelzi, hogy ez egy presztízslap, amire érdemes rászánni a pénzt és időt. Az offline világban csak minőséggel lehet megmaradni – mondta a főszerkesztő.

A weboldal is teljesen megújult, de ott a fejlesztések nem érnek véget, mivel folyamatos megújulást igényel az internetes újságírás világa. Felpörgött a konferencia üzletágunk is, így márciusban már az ingatlanpiacról volt rendezvény, amelyen Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter is felszólalt – mondta a Figyelő főszerkesztője.

MInt arról korábban beszámoltunk, február elején lett Lánczi Tamás, a Figyelő főszerkesztője. A szerkesztőségi közlemény szerint a javaslatok kidolgozásáért felelős szerkesztőbizottság ajánlásokat tett a szerkesztőségnek az újság vizuális és strukturális átalakítására", ezeket a lap munkatársai megvitattak és módosított formában elfogadtak. Közölték: "a megújulás mind az online, mind a print változatot érinti".