Videóra vették az ámokfutó benzinkútrablót

Vágólapra másolva!
A rendőrség közzétette az egyik benzinkút belső kamerás felvételét arról a férfiról, aki egy vadászpuskával csütörtökön hajnalban kirabolt négy benzinkutat az M7-es autópálya Pest megyei és Fejér megyei szakaszán, majd a rendőrök elől menekülve balesete volt, majd agyonlőtte magát.
Vágólapra másolva!

A rendőrség beazonosította az ámokfutó férfit, aki csütörtökön hajnalban fegyverrel kirabolt egy-egy benzinkutat Budaörsön, Tárnoknál, a váli-völgyi, majd a velencei autópálya-lehajtónál.

Egy 18 éves bonyhádi lakos volt, aki előző este a hozzátartozóinak búcsúlevélben megírta, hogy öngyilkos lesz,

majd magához vette édesapja engedéllyel tartott fegyvereit, lőszereit, és elment otthonról az édesapja Audi típusú gépjárművével.

Hajnali 3 óra után néhány perccel jelent meg egy budaörsi benzinkútnál, ahol fegyverrel megfenyegette az alkalmazottakat. A férfi a pénz átvétele után továbbhajtott a tárnoki lehajtónál található benzinkúthoz, majd fegyverével ott is a készpénzt kérte a kasszából. Mintegy negyedórával később átért Fejér megyébe, ahol a váli-völgyi, valamint a velencei lehajtóknál található benzinkutakat is kirabolta.

A férfi minden helyszínen lövéseket is leadott, de nem sérült meg senki.

A férfi a megszerzett pénzzel az M7-es autópályán Siófokig menekült, majd végül a 7-es számú főúton haladt vissza, Székesfehérvár felé. A rendőrök követték, de menekülés közben Székesfehérvárnál, a 63-as számú főút és a 8-as számú főút kereszteződésében, egy körforgalomban balesete volt. Nem tudott autójával továbbmenni, ezért egy vadászfegyverrel öngyilkos lett.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!