Keményen nekiment Schiffer a "férgező" Hadházynak

Hadházy Ákos; Szél Bernadett
Budapest, 2017. január 14. Hadházy Ákos újraválasztott társelnök a Lehet Más a Politika (LMP) kongresszusán a fővárosi Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpontban 2017. január 14-én. Az LMP XXXVII. tisztújító kongresszusán a küldöttek újraválasztották a párt két jelenlegi társelnökét, így továbbra is Szél Bernadett és Hadházy Ákos töltik be a posztot. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Férgeknek nevezett bizonyos embereket ünnepi beszédében Hadházy Ákos, az LMP társelnöke. Schiffer András, az LMP alapítója keményen visszaszólt, és közölte: ezen a napon, kivételesen, nem kellene egymást sem leférgezni, sem a magyar nemzetből kitagadni.
Vágólapra másolva!

Hadházy Ákos, a párt társelnöke rendszerváltásról beszélt, amely szerinte szükségszerűen jár együtt a kormány leváltásával. Hadházy azt kérdezte, hogy a kormány választással vagy máshogy váltható-e le. Szerinte nem kell félni a forradalom szótól, hiszen kis forradalmak már most is történnek. Szerinte ezekből a kis forradalmakból születik a győzelem, akkor is, ha vannak megalkuvó emberek, és férgek is – mondta Hadházy.

Hadházy később elnézést kért

Elnézést kért ünnepi beszédében elhangzott kijelentésért az Egyenes Beszédben Hadházy Ákos. Azt mondta: mostanában kicsit keményebben fogalmaz.

Hadházy kijelentésére Schiffer András, az LMP volt frakcióvezetője meglehetősen keményen reagált. Azt írta a Facebook-oldalán, hogy a mai nap a nemzeti büszkeség és összetartozás ünnepe is: ezen a napon, kivételesen, nem kellene egymást sem leférgezni, sem a magyar nemzetből kitagadni.