Arthur Finkelstein jól van és teljes erővel dolgozik

Vágólapra másolva!
A magyar miniszterelnököt is segítő Arthur Finkelstein túl van a betegségén és teljes erővel dolgozik. A világszerte ismert politikai tanácsadóról egy közeli barátja írt nagyon jó híreket a Facebook-on.
Vágólapra másolva!

Arthur Finkelstein, a világ egyik legbefolyásosabb kampánytanácsadója, aki Orbán Viktor miniszterelnököt is segíti tanácsaival, újra nagyszerű formában van és gőzerővel dolgozik - írja a 888.hu.

A 888 Beth Myers Facebook-bejegyzésére hivatkozik, amelyben az ismert amerikai politikai tanácsadó a Finkelsteinnél tett látogatásáról ír. A Mitt Romney elnökválasztási kampányát is segítő Myers arról írt, hogy Arthur Finkelstein legyőzte a betegségét és újra a régi.

Myers úgy emlékezett vissza, hogy a házigazda érdeklődő volt, a derült tekintete és a mélyreható véleménye a dolgokról pedig mit sem változott. Finkelstein megosztotta az elméleteit, amelyeket a kavargó amerikai és nemzetközi politikáról alkotott.

Egy biztos: továbbra is a csúcson van - írta Beth Myers.

A politikai tanácsadó azt is felidézte, hogy amíg Finkelsteinnél vendégeskedtek, a kampányguru egy Fed-Ex csomagot kapott, amelyben egy 600 oldalas könyv bújt meg, benne különböző kereszttáblákkal és számokkal, amelyek egy viszonylag kicsi európai országokra vonatkoztak.

Arthur Finkelstein nem régiben azzal a hírrel került be a magyar sajtóba, hogy betegséggel küzd. A National Reviewban megjelent cikk alapján például a 444.hu már-már szinte temetni szerette volna az amerikai politikai élet talán legismertebb tanácsadóját. Arthur Finkelstein azonban jól van és ismét teljes erővel dolgozik.