Trumpot átölelték a színpadon

Donald Trump Speaks To Conservative Party Of New York State Reception In New York City GettyImageRank2 campaign conservative hair mexico PORTRAIT RACE right Trump WALL POLITICS ELECTION
NEW YORK, NY - SEPTEMBER 07: Republican presidential candidate Donald Trump speaks while accepting the Conservative Party of New York State's nomination for president on September 7, 2016 in New York City. Following the event Trump will take part in a forum with Hillary Clinton, to answer questions on veterans issues and national security. Spencer Platt/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Donald Trump több ezer szimpatizánsa előtt tartott beszédet a floridai Melbourne-ben. Trump azt mondta, minden a legnagyobb rendben van, ahogy az elnök fogalmazott: ezt az ő nagyszerű mozgalmának köszönheti.
Vágólapra másolva!

Donald Trump a First Lady-vel, Melania Trumppal együtt jelent meg. A floridai gyűlést egy nagy reptéri hangárban tartották meg, amely teljesen megtelt az elnök szimpatizánsaival.

Trump a bevezetőjében azt mondta, hogy

barátai és az emberek között akar lenni, továbbá nagyszerű mozgalomnak nevezte a táborát.

Trump szerint a továbbra is hazudik róla a média, és azt mondta, a Fehér Házban minden a legnagyobb rendben van. Azt is mondta, hogy azt a pozitív szellemet, ami végigsöpört az országon, azt már nem állíthatja meg a hazug média sem. Trump az elnöki gépén újságíróknak elmondta, hogy azért kampányol, mert:

Az elnök beszélt az amerikai-mexikói határra tervezett kerítés megépítéséről, azt is mondta, hogy lazít a gazdasági szabályzókon, és munkahelyeket teremt majd. Utalt a beutazásokat átmenetileg szigorító elnöki rendelkezésének bírói felfüggesztésére, és úgy fogalmazott:

Trump a nemzetbiztonsági főtanácsadói poszt négy várományosáról is beszélt:

– mondta az elnök.

Trump a beszéde egy pillanatában felhívott egy embert a tömegből, aki át is ölelte az amerikai elnököt a színpadon.

mondta a szinpadra hívott férfi, aki a Facebook-oldalán eldicsekedett azzal is, hogy ő volt az első a reggeli órákban, aki a floridai nagygyűléshez beállt a sorba.