Beszakadt az út egy teherautó alatt alatt a fővárosban

Budapest, 2017. február 28. Tűzoltók dolgoznak egy teherautó műszaki mentésén a XIII. kerületi Klapka utcában 2017. február 28-án, miután a jármű alatt beszakadt az úttest. Az aszfalt hét méter hosszan, három méter szélesen és három méter mélyen szakadt be a földet szállító, négytengelyes, 30 tonnás teherautó alatt. Az esetnél senki nem sérült meg. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
Beszakadt az úttest egy 30 tonnás teherautó alatt a XIII. kerületi Klapka utcában - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.
Vágólapra másolva!

Kisdi Máté elmondta: az aszfalt hét méter hosszan, három méter szélesen és három méter mélyen szakadt be a földet szállító, négytengelyes teherautó alatt. Az esetnél senki nem sérült meg.

A jármű hátsó két tengelye a gödörben volt, a vezetőfülke fölfelé állt. Markológéppel emelték ki a teherautót a gödörből, majd tűzoltódaruval vontatták el - közölte a szóvivő. A mentés idejére lezárták a Klapka utcát.

Tűzoltók dolgoznak egy teherautó műszaki mentésén a XIII. kerületi Klapka utcában. Az aszfalt hét méter hosszan, három méter szélesen és három méter mélyen szakadt be a földet szállító, négytengelyes, 30 tonnás teherautó alatt Forrás: MTI/Mihádák Zoltán