Majdnem megölték a fülhallgatója miatt

Vágólapra másolva!
Csoportosan elkövetett rablással vádol az ügyészség négy fiatalt, akik a Margit hídon kiraboltak és életveszélyesen megszúrtak egy férfit.
Vágólapra másolva!

A vádirat szerint tavaly áprilisban elején hajnalban a Margit hídon a részeg fiatalokkal szembe sétált a 29 éves férfi, aki a fülhallgatóján zenét hallgatott.

Az egyik fiatal odalépett hozzá, a sapkáját leverte a fejéről, és azt mondta neki, hogy adja oda a fülhallgatóját. A férfi ezt nem tette meg, ezért ketten támadtak rá, és a korlátnak szorították. A férfi megpróbált elmenekülni, de a vállánál fogva földre vitték, és ököllel megütötték az arcát, és a még mindig földön fekvő férfit többször meg is rúgták a fülhallgatóját pedig elvették.

Ezután hárman elindultak, a 18 éves elsőrendű vádlott azonban még ott maradt, a zsebéből elővett egy kést és azzal többször megszúrta. A combján lévő fő artériát érte az egyik szúrás, ami után ömleni kezdett a lábából a vár. Súlyos, életveszélyes állapotba került, a gyors orvosi beavatkozás mentette meg az életét.

A négy fiatal ellen csoportosan elkövetett rablás illetve egyikük ellen életveszélyt okozó testi sértés miatt emeltek vádat.