Félmilliót fizetnek annak, aki tud valamit róla

Vágólapra másolva!
Az egyik debreceni dohányboltot rabolta ki a férfi, akit december óta nem talál a rendőrség. 500 ezer forintot fizetnek a nyomravezetőnek.
Vágólapra másolva!

December 9-én este Debrecenben az Egyetem sugárút és Ibolya utca sarkán található Nemzeti Dohányboltba bement egy ismeretlen férfi. Odalépett a pulthoz, fegyvert vagy annak látszó tárgyat vett elő és megfenyegette az eladót. A bevételt követelte. Az alkalmazott átadta a pénzt a maszkot viselő elkövetőnek, aki ezután elmenekült a tetthelyről. Az esetet rögzítette a bolt biztonsági kamerája.

A debreceni rendőrök kérik, hogy aki tud valamit a férfiról vagy a rablásról, hívja a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központját a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöldszámán, illetve a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 500 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki.