A Jobbik alelnöke szerint Köves Slomó megélhetési zsidó

Köves Slomó
ortodox rabbi Köves Slomó Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) óbudai zsinagóga rabbija Köves Slomó Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) óbudai zsinagóga rabbija
Vágólapra másolva!
Megélhetési zsidónak nevezte Köves Slomó rabbit a Jobbik alelnöke. A 888.hu szerint Toroczkai László az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezetőjével készült interjújukat kommentálta így.
Vágólapra másolva!

Megélhetési zsidónak nevezte Köves Slomót, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezető rabbiját a Jobbik alelnöke – szúrta ki a 888.hu Toroczkai László Facebook-posztját.

Toroczkai megosztotta a Facebookon a 888.hu Köves Slomóval készített interjúját, és a posztban az interjú végén szereplő vicc alapján azt állítja:

a rabbi leleplezi saját magát, hiszen ugyanazt állítja, amit ő mondott egy január 14-i műsorban, miszerint Köves Slomó egy "megélhetési zsidó".

A hírhez fűzött kommentárjában a 888.hu felveti: "Nem tudjuk, mennyire illeszkedik a velős zsidózás a néppártosodni kívánó, hidakat építő neoJobbik imidzsébe."

Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezetője Fotó: Bielik István - Origo

Mint arról az Origo is beszámolt, az interjúban Köves Slomó azt mondta, bohócnak tartja a Jobbikot és a párt elnökét, Vona Gábort.