Melegfront érkezik

Vágólapra másolva!
A Köpönyeg.hu elemzése.
Vágólapra másolva!

Csütörtök Erősen felhős lesz az ég, főleg délelőtt az Alföldön szakadozhat fel nagyobb területen a felhőzet. Hajnalban főleg északon és a Tiszántúlon lehet hószállingózás, majd napközben gyenge szitálás, eső fordulhat elő. A nyugati, északnyugati szél többfelé megerősödik. Melegfront érkezik. +6 fok köré enyhül a levegő.

Péntek A nap első felében még borús lesz az ég, elszórtan gyenge csapadék is előfordul; majd észak felől csökken a felhőzet és a gyorsan robogó felhőkből elvétve alakul ki zápor, vagy hózápor. A kezdetben még viharos északi szél estére mérséklődik. 4 és 10 fok közötti értékeket mérhetünk délután.

Szombat Hajnalban néhol köd képződik, majd kitisztul a levegő, naposra fordul az idő. Csak egy-egy futó hózápor fordulhat elő. Reggel ismét országszerte fagyni fog, délután +4 fok lehet.

Vasárnap Ragyogóan napos és tartósan párás tájak lehetnek. Gyenge hózápor esetleg ÉK-en alakul ki. Reggel -3, délután +3 fok körül alakulhat a hőmérséklet.

Hétfő Változóan felhős, hideg téli időre van kilátás. Reggel néhol zord hideg lehet -10 fokos értékekkel, délután is csak +1, +2 fok valószínű.