Eltűnt egy testvérpár Budapesten

Kis Szabina, Kis Imre
A rendőrség is keresi Kis Szabinát és Kis Imrét
Vágólapra másolva!
A 16 éves lány és öccse Pesterzsébetre indult, de egy napja nem látták őket. A rendőrség fénykép alapján körözi az eltűnt testvéreket. 
Vágólapra másolva!

Vasárnap délután óta senki sem látta Kis Szabinát és Kis Imrét. A 16 éves lány és 15 éves öccse egy pesterzsébeti, Bíró Mihály utcai címre indult, de ide nem érkeztek meg, jelenleg ismeretlen helyen tartózkodnak – a BRFK körözést adott ki eltűnésük miatt.

Kis Szabina körülbelül 160-165 centiméter magas, haja vállig érő. Fogszabályzót hord, eltűnésekor szürke nadrágot, fehér edzőcipőt és világosbarna bőrkabátot viselt.

Öccse körülbelül 150 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja rövid, világosbarna színű. Eltűnése előtt sötétkék farmernadrágban, világosbarna pufidzsekiben és fekete magas szárú sportcipőben látták.

A rendőrség is keresi Kis Szabinát és Kis Imrét Forrás: Police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a testvérpárt felismeri, tud tartózkodási helyükről vagy eltűnésük körülményeiről, az hívja a 06-1-421-1800 telefonszámot.

A bejelentő névtelenül is segíthet az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es "Telefontanú" zöld számán, valamint a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.