Vágólapra másolva!
Újságkihordó talált rá a barabási holttestekre - a rendőrség szerint a házban lakó férfi halálra verte az anyját, majd felakasztotta magát. 
Vágólapra másolva!

Két holttestet talált a rendőrség hétfőn egy barabási házban, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai már elkezdték a helyszínelést az ukrán-magyar határ menti településen.

A Szon.hu beszámolója szerint egy újságkihordó talált rá az egyik testre – gyanús lett neki, hogy hiába szólongatja a helyi családot, és még a szombati újság is postaládájukban maradt.

A kézbesítő egy szomszéddal körbejárta az épületet, ekkor fedezték fel a házban lakó férfi tornácon felakasztott testét. A férfi idős anyjára később a nyári konyhában találtak rá, már ő is halott volt.

Gyilkosság és öngyilkosság történt

A megyei főkapitányság közleménye szerint a 60 éves férfi a jelek szerint agyonverte 80 éves édesanyját, majd magával is végzett.

A hatóságok az asszony halálának ügyében emberölés miatt indítottak eljárást és nyomozást, a fia halálának körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!