Vágólapra másolva!
Részeg veszekedés fajult családon belüli erőszakká, anya és fia együtt verték meg az ittas apát, aki fél szemére megvakult a bántalmazás után.
Vágólapra másolva!

Maradandó fogyatékosságot okozó testi sértéssel vádolnak egy Nógrád megyei férfit, aki családi veszekedés során úgy megütötte apját, hogy az fél szemére megvakult.

A sértett és 57 éves felesége már évekkel ezelőtt elváltak, a családi házban ezután a nő és 35 éves fia lakott, míg a telken lévő melléképületet az apa foglalta el - már amikor nem Budapesten lakott éppen.

Évek óta éleződő feszültség

Ha visszatért a Nógrád megyei településre, mindig kiújultak a családi veszekedések. Ez történt tavaly november 7-én is, amikor a sértett részegen jelent meg a háznál. A felek újra összekaptak, majd össze is verekedtek:

a volt feleség kétszer tarkón csapta a férfit, fiuk pedig olyan erővel ütötte meg bal szemét, hogy az áldozat azóta sem lát vele.

A verekedésben résztvevő anyára most pénzbírságot róna ki a Salgótarjáni Járási és Nyomozó Ügyészség, fia esetében pedig felfüggesztett szabadságvesztést kérnek.