Tévésnek adja ki magát, sok embert átvert

Idős ember becsapás, Hidasi Richárd
Budapesti Rendőr-főkapitányság
2016. november 23.
Idős embereket csapott be Budapesti Rendőr-főkapitányság. A rendőrség országos elfogatóparancs alapján keresi Hidasi Richárdot, aki fővárosi nyugdíjasokat tévesztett meg azzal, hogy egy televíziós műsorszolgáltató cég alkalmazottjának adta ki magát és a lakásaikból készpénzt és ékszereket lopott. 2016. november 23.
Vágólapra másolva!
Televíziós műsorszolgáltató alkalmazottjának adja ki magát, ezzel csap be nyugdíjasokat egy 32 éves férfi. A tolvajt már keresik a rendőrök.
Vágólapra másolva!
Idős embereket csap be Hidasi Richárd police.hu

A férfi 2015 szeptemberétől 35, Budapest több kerületében (I., II., V., VI., VII., XI., XII., XIII.), társasházakban élő, 70 év feletti idős embert tévesztett és lopott meg – írja a Police.hu.

Jellemzően hétköznap, munkaidőben választ ki társasházakat, ahova miután bejut, már a folyosón leszólít nyugdíjas lakókat.

A beszélgetés során

Magyarország egyik legnagyobb televíziós műsorszolgáltató alkalmazottjának adja ki magát,

és azt mondja, szerelni fog a lakásban. Aztán úgy is tesz, mintha szerelne, majd egy idő után kér egy pohár vizet vagy kávét.

Ha látja, ne higgyen ennek az embernek! police.hu

Amint áldozata egyedül hagyja a szobában, átkutatja a lakást. Készpénzt és ékszereket keres, és ha könnyen el lehet lopni őket, el is lopja. A bűncselekmény elkövetése után pedig különböző indokra hivatkozva gyorsan távozik. A rendőrség elfogatóparancsot adott ki ellene. A képen látható

Hidasi Richárd jól kommunikál, meggyőző és szimpatikus lehet időseknek,

ezzel könnyen megtéveszti őket.

Ilyen tetoválás van a jobb kezén police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a fényképen, illetve videofelvételen látható férfit felismeri, tud valamit a bűncselekményről, vagy arról, hol van, jelentkezzen.

A vállán ezt viseli police.hu

Ez a tetoválás az alkarján police.hu