Napos idő várható, csapadék nélkül

időjárás szél szeles eső esős ősz tavasz
Rear view of young adult female twins walking through city park
Vágólapra másolva!
Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a [email protected] címre.
Vágólapra másolva!

Szerda hajnalban ismét főleg az ÉK-i és a DNy-i tájakon képződik köd, mely csak lassan ritkul, illetve rétegfelhőzet képződik belőle – írja a Köpönyeg.hu. Az ország nagyobbik részén továbbra is napos idő várható, csapadék nélkül. A hőmérséklet a tartósan párás, felhős tájakon

10 fok alatt, máshol 11 és 16 fok között alakul. Nem várható fronthatás.

Csütörtökön az ország északkeleti felén egyre kiterjedtebb lehet a párásság, illetve a DNy-i határszélen is képződhet köd. Napközben a köd egy része tartósan megmaradhat, máshol kisüt a nap. A hőmérsékletben nem lesz lényeges változás: a borús tájakon 9, a napos részeken 13 fok körül alakul.

Pénteken délelőtt párás idő valószínű, majd délután erősen megnövekszik a felhőzet, és nyugat felől már szitálás, gyenge eső is kialakul. Reggel 4, délután 10 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szombaton erősen felhős lesz az ég, főleg reggel és este fordul elő eső. A csúcsérték 10 fok körül alakul.

Vasárnap borongós időre van kilátás többfelé esővel. Párás lesz a levegő, néhol köd is képződik. A szél északira fordul, estétől erős lehűlés kezdődik.

Boldog névnapot

November 23. az év 328. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 38 nap van hátra.

Ma a Kelemeneket ünnepeljük.

A Kelemen férfinév a latin Clemens névből ered, amelynek jelentése: jámbor, szelíd, jóságos. Női párja: Klemencia.

Távkapcsoló

A szerda sokaknak a Szulejmán napja az RTL Klubon, a TV2 egy Értékes rakományt küld ellene. A Viasat3 a Jég veled!-del nevettet, a Story5-ön a Gyilkos sorok harmadik évadját nézhetjük elölről, a Mozi+-on Will Smith támad Hancock képében, az OzoneNetworkön 19 órától Amerikát csodálhatjuk meg madártávlatból.

Mozipremierek

  • Tapló Télapó 2.
  • Bezárva
  • Hogyan találtam rá a boldogságra az El Caminón
  • #Jézus - Apám nevében
  • Cop Mortem
  • Az állam Fritz Bauer ellen