Vágólapra másolva!
Az ittas nő gerincen döfte nem különben részeg élettársát, de egyikük sem akart nagyobb bajt: inkább egy idegenre fogták az életveszélyes támadást –a nyomokat viszont nem tüntették el.
Vágólapra másolva!

Szinte gyilkosságig fajult egy családi vita idén februárban Csepelen: a részeg támadó, egy 46 éves asszony konyhakéssel gerincen szúrta kanapén ülő, szintén ittas élettársát.

Félt a börtöntől

A párnál gyakoriak voltak az akár tettlegességig fajuló veszekedések, ilyen brutalitásra azonban korábban nem volt példa. A férfi a nagy erejű szúrás után arra panaszkodott, hogy nem érzi lábát – ettől az asszony megijedt, és attól tartva, hogy börtönbe kerülhet,

inkább nem hívott mentőt.

A véres kés buktatta le őket

A sértett végül maga kért telefonos segítséget, de nem akarta, hogy partnerét felelősségre vonják: megbeszélték, hogy egy ismeretlen támadóra fogják a késelést, aki a házuk kapujában szúrta hátba a férfit.

A fedősztorit némileg gyengítette, hogy a helyszínre érkező rendőrök

a mosogatóban megtalálták a véres pengéjű konyhakést.

Ezután már nem volt értelme tovább tagadni, mindketten elismerték a nő felelősségét.

A megkéselt férfit kórházba szállították, ahol azonnali műtétet hajtottak végre rajta. Partnerét életveszélyt okozó testi sértéssel vádolja a Fővárosi Főügyészség, a nő ez alapján kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztésre is számíthat.