Egy hónapja keresik ezt a fiatal budapesti lányt

Csüllög
Vágólapra másolva!
Csüllög Andreát utoljára október 4-én látták, a rendőrség a lakosság segítségét is kéri felkutatásához. Állítólag barátjánál lehet, akit balhés, erőszakos férfiként ismernek.
Vágólapra másolva!

Eltűnt józsefvárosi tartózkodási helyéről - október 4-e óta hozzátartozói sem látták a 15 éves Csüllög Andreát.

A lány Facebook-oldaláról kiderül, hogy telefonhívásokra nem válaszol, viszont ingerült hangvételű üzenetekben utasítja rendre az érdeklődőket.

A jojós garázdánál lehet

Beszéltünk Andrea testvérével is, aki szerint húgát barátja vitte magával egy ismeretlen helyre, és valószínűleg el sem engedi őt. "Biztos, hogy már hívott volna minket, de"

- vélte a hozzátartozó, aki szerint az elutasító üzenteket Andrea barátja írhatja. Nem megerősített információnk szerint

a balhésnak, agresszívnak ismert partner lehet a jojós garázda,

aki még október elsején a négyes metrón késsel fenyegette az utasokat, és akit a rendőrség is köröz. Érdeklődtünk a BRFK sajtóosztályánál - válaszlevelükben megerősítették, hogy továbbra is keresik a metrón fenyegetőző férft, de azt nem akarták kommentálni, hogy Andrea a körözött személlel lehet, mivel az információ nem tőlük származik.

Ha látta, telefonáljon

A BRFK I. kerületi kapitánysága eljárás indított Csüllög Andrea eltűnése miatt, megtalálásához, azonosításához pedig a lakosság segítségét is kérik.

Több mint egy hónapja eltűnt Csüllög Andrea Forrás: Origo

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható lányt felismeri, tud tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről, az hívja a 06 (1) 457-5600/140 telefonszámot.

A bejelentő név nélkül is segíthet az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es "Telefontanú" zöldszámon, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.