Nem járnak a vonatok szerda délelőtt Ferencváros és a Kelenföld között

Vágólapra másolva!
Szünetel a vonatközlekedés a ferencvárosi és a kelenföldi pályaudvarok között szerdán 10 órától várhatóan 13 óráig - közölte a Mávinform az MTI-vel.
Vágólapra másolva!

A közlemény szerint a Dunában talált második világháborús bomba kiemelése és hatástalanítása miatt szünetel ideiglenesen a forgalom, és a korlátozás érinti a Déli összekötő vasúti híd vonatforgalmát is.

Az intézkedések miatt a

Budapest-Győr-Hegyeshalom, a Budapest-Székesfehérvár és a Budapest-Pécs vasútvonalakon a személyszállító vonatok rövidített útvonalon, csak Kelenföld állomásig közlekednek

és onnan indulnak - tették hozzá.

A Budapest-Szombathely-Sopron közötti InterCity és a Budapest-Bécs-Salzburg-München közötti EuroCity, illetve railjet vonatok Kelenföld állomásra érkeznek és onnan indulnak.

Az S36-os személyvonatok csak Kelenföld és Tárnok között, a G43-as gyorsított személyvonatok pedig csak Kelenföld és Székesfehérvár között járnak. A Budapest-Pécs InterCity vonatok csak Kelenföld és Pécs között közlekednek.

A Budapest-Keleti-Kelenföld és Kőbánya-Kispest-Kelenföld szakaszra megváltott menetjegyek a Déli pályaudvar és Kelenföld között is érvényesek. A Budapestre érkező utasok a kelenföldi állomáson vagy a Déli pályaudvaron szállhatnak át a Budapesti Közlekedési Központ járataira - áll a közleményben.